Brandkonsult i Karlskrona sökes!

Jag söker en brandkonsult i Karlskrona som har goda meriter och har en lång erfarenhet av risk samt brandskyddsarbete. Vi söker dig som har ett stort engagemang för säkerhet och riskförebyggande arbete för bränder. Har du några tips på en lämplig person som skulle kunna passa till det här arbetet? Alla lämpliga tips mottages varmt då vi söker en person till tjänsten omgående.

Lång erfarenhet – meriterande

Vi är tacksamma om personen har en lång erfarenhet och goda referenser från sina tidigare arbeten. Vi utför riskanalyser och brandskyddsarbete över hela Sverige men främst i Karlskrona med omnejd.

Brandkonsult Karlskrona

Om oss

Våra tjänster inom vårt företag bygger på en lång erfarenhet och en bred kunskap. De bygger även på en stor erfarenhet av byggnation, räddningstjänst och samarbeten med olika aktörer inom branschen. Vårt arbete utförs alltid med en stor noggrannhet och givetvis en hög kvalité. För den som söker en brandkonsult i Karlskrona är vi ett tryggt och säkert val.

Din brandkonsult i Karlskrona

Vi är din brandkonsult i Karlskrona som säkerställer att ni får rätt hjälp till ert brandskyddsarbete. Våra kunder är oftast en fastighetsägare och vi är deras helhetsleverantör inom brand och säkerhet. Vårt företag utför arbeten över hela Sverige. Vårt arbetsområde är otroligt viktigt och även uppskattat bland företagen vi besöker. Vi står till tjänst och förhindrar att bränder börjar. Vi är din le

Är du brandkonsulten vi söker?

Har du en lång erfarenhet och goda ambitioner om att utveckla och förbättra inom brandrisk och säkerhet? Vi söker nu dig som är en driven person som även är problemlösningsorienterad. Gillar du att jobba i ett starkt team och att säkerhetsställa att andra företag får rätt hjälp i deras brandskyddsarbete? Då kan du vara rätt brandkonsult som vi söker till Karlskrona. Kontakta oss för närmare information om tjänsten vi söker idag.