Söker du ett arbetsbord?

Här kommer mina bästa tips på arbetsbord. Jag har sedan tre år tillbaka arbetat hemifrån och valde direkt att skapa ett arbetsrum. Att ha ett utrymme som är noggrant anpassat för ditt arbete är extremt viktigt. Jag tycker själv om att ha ordning på mina saker, speciellt när det berör ens arbete.

Bra arbetsmiljö

För mig är bra arbetsmiljö ett luftigt utrymme med bra förvaring. Jag valde att skaffa ett rejält arbetsbord där jag kan placera ut allt jag arbetar med. I mitt arbete krävs det även att jag har goda förvaringsmöjligheter så jag valde att skaffa lådor som byggs ihop med mitt bord. Hur bra är inte det?

Arbetsbord

Att hitta rätt arbetsbord

Det är inte alltid så lätt att hitta precis det man tänkt sig men jag hittade faktiskt ett bord på Hyllteknik som jag är otroligt nöjd med. Här kommer några punkter som du bör tänka på när du ska välja ditt arbetsbord:

  • Hållbarhet
  • Kvalité på konstruktionen
  • Förvaringsmöjligheter
  • Storlek – passar ditt bord in i din kontorsmiljö

Mina tips

Letar du efter rätt arbetsbord? Jag om någon vet hur svårt det kan vara att hitta rätt bord. Jag valde faktiskt tillslut att ställa frågan till olika tillverkare som fick hjälpa mig att hitta rätt. En möbel har så många fler funktioner än vad man tänker på. Att välja rätt bland alla arbetsbord är inte så lätt som man kan tro.

Min rekommendation

Jag rekommenderar att du besöker Hylltekniks hemsida. De har ett brett sortiment av bord och är väldigt kunniga på området. Genom att välja en butik med lång erfarenhet så gör du det så mycket enklare för dig. Välj bland fina bord i olika färger, storlekar och utformningar. Har du inte besökt butiken så rekommenderar jag dem varmt. Lycka till i jakten på att hitta rätt arbetsbord!