Behöver du installera en värmepump?

Behöver du installera en luftvärmepump?

Det finns många fördelar med att installera en luftvärmepump från CTC. Inte nog med att våra installationer genomförs av erfarna och oerhört sakkunniga montörer, vi lämnar dessutom möjligheten till flexibel trygghetsförsäkring i upp till hela 18 år. När du installera en värmepump i hushållet erhåller du även en 3-årig produktgaranti samt en trygghetsförsäkring på 3 år. Du som privatperson får med andra ord 6-års trygghet inkluderad i ditt köpt medans du som juridisk person erhåller 5-års trygghet.

Förläng din försäkring årsvis

Att installera en värmepump från CTC är en trygghet i sig. Men att lägga till en försäkring gör dig dubbelt så säker, ifall olyckan skulle vara framme. Med en flexibel trygghetsförsäkring på upp till 18 år kan du gå bekymmersfri i många år. År efter år kan du dessutom förlänga försäkringen för att aldrig behöva oroa dig.

Sakkunniga installatörer med lång erfarenhet

Vi alla vet att el, vatten och värme innehar system som inte är att leka med. Vi på CTC hjälper därför gärna dig att installera din värmepump ordentligt. Med bred kompetens och gedigen erfarenhet ser våra installatörer och montörer till att på ett säkert och korrekt sätt få din pump installerad och välfungerande. Pålitlighet och profession är någonting vi vill ska genomsyra hela vår verksamhet och någonting vi dagligen arbetar aktivt med för att uppnå och bibehålla.

Låt oss på CTC installera din värmepump i hushållet

Tveka inte på att fråga oss om expertråd och tips, vi finns här för dig för att vägleda dig till ditt mest optimala köp. Berätta dina behov och önskemål så ska vi utefter det plocka fram en produkt som är perfekt lämpad för just dig. Att välja rätt bland ett brett sortiment kräver sin kunskap, detsamma gäller med att installera en värmepump. Vi ser framemot att höra mer från dig.