Byte av däck i Emmaboda

Här om dagen fick jag punktering och var tvungen att stanna i Emmaboda för att köpa däck på Liljas Bil. En del händelser kan man inte rå på hur mycket man än planerar och försöker sätta alla bitar på plats.

Inledningen av vår resa

Vi hade allt planerat in resan i minsta detalj och hade till och med lite tid till godo på vår resa. Äntligen skulle vi få ihop ett möte med alla parter inom näringslivet. Det är dags att diskutera vad som ska göras i staden på vintertid. Under sommaren fullkomligen blomstrar affärerna och det är fullt på restaurangerna, när sommaren är över dör allting ut och centrum blir öde.

Däck Emmaboda

Punktering och byte av däck i Emmaboda

Straxt utanför Växjö hände det som inte får hända, vi fick punktering! Som tur är var ingen av oss handfallna men det var en ganska farlig väg att stå och göra ett däckbyte på. Vi beslutade oss för att ringa Liljas Bil i Emmaboda som fick göra ett byte av ett däck. Det var mycket trafik ute och vi hittade ingenstans att köra av motorvägen. De kom snabbt och hjälpte till med däckbytet. Liljas Bil var fantastiska som gjort ett byte av ett däck i Emmaboda.

Vår fortsättning av resan

Vi hade tänkt stanna och äta något på vägen men det såg ut som vi fick åka till mötet hungriga. Har vi tur så bjuds det säkert på fika tänkte jag medan det knorrade i magen. Då vi fått ett nytt däck i Emmaboda åkte vi vidare på bår resan utan att stanna en enda gång. Vi var sena och kom inte i tid till mötet men det var inte hela världen. De bjöd på jättegoda mackor också! Diskussionerna var bra och det är bokat in fler möten fram över. Så resan blev inte helt som vi tänkt oss men tack och lov hjälpte Liljas Bil oss med ett nytt däck i Emmaboda.