Söker du ett djursjukhus i Stockholm?

Jag bor i ett hus i Väsby och vill tipsa om djursjukhus Stockholm. Då jag har en katt och två hundar händer det ofta att jag behöver besöka veterinären och av alla djursjukhus jag har besökt så är detta min absoluta favorit. Jag hoppas att mina tips ska vara en bra hjälp till dig som söker rätt djursjukhus till dina djur i området där du bor.

Djursjukhus Stockholm

Med flera djur i familjen har jag genom åren testat många olika djursjukhus. Sen tio år tillbaka bor jag i Stockholm och mitt absoluta favoritställe att gå till är djursjukhuset i Väsby. Med en välutbildad och trevlig personal känner man sig alltid bra omhändertagen på djursjukhuset. Då djuret är din bästa vän vill du givetvis känna dig trygg med din veterinär.

Så här går det till

När ditt djur blir sjukt vill du självklart ha en snabb och smidig hjälp. Så här går du tillväga när ditt djur blir sjukt.

 

Bokning av tid

Det är enkelt att boka en tid på djursjukhuset i Stockholm. Du ringer eller bokar tiden direkt via webben. Oftast är väntetiden inte speciellt lång.

 

Mottagningen

Mottagningen på djursjukhuset i Stockholm är nyrenoverad och fin. Du blir alltid väl omhändertagen av personalen. Det viktigaste enligt mig är att man känner sig trygg i att kunna lämna över sina djur till en kunnig och ödmjuk personal.

 

Personalen

Personalen som tar hand om djuren är fantastiska. Kunniga och ansvarsfulla. Jag och mina djur har alltid blivit fantastiskt bra bemötta av personalen som vi mött på djursjukhuset i Stockholm.

 

Min rekommendation

Bor du i Stockholm? Av alla djursjukhus som jag har besökt så vill jag tipsa dig om djursjukhuset i Väsby. Mina riktlinjer vid valet är- välutbildad och ansvarsfull personal, trevlig miljö och givetvis hela upplevelsen från att du bokar till du lämnar veterinären. Nedan finner du kontaktuppgifter till djursjukhuset.