Flytthjälp i Stockholm sökes!

Jag söker flytthjälp i Stockholm, är du eller någon annan i din omgivning intresserad av att hjälpa mig? Nästa vecka går flyttlasset till min nya lägenhet. Jag ska flytta ut till en ort utanför Stockholm och skulle därför behöva lite flytthjälp. Om du eller någon du känner är intresserad av att hjälpa mig så bjuder jag er alla på en middag efter vi har flyttat.

Gällande min flytt

Nu är det äntligen dags för min flytt som jag har längtat efter så länge. Jag har länge längtat efter att hitta en lägenhet som ligger utanför centrala Stockholm. Äntligen har jag hittat lägenheten jag alltid har drömt om.

Flytthjälp Stockholm

Söker flytthjälp i Stockholm

Nu är det dags för mig att flytta och jag behöver flytthjälp från dig som bor i Stockholm. Det hade varit perfekt om några personer är villiga att ställa upp i min flytt. Allt jag äger är nerpackat i flyttkartonger så det jag behöver är någon som kan hjälpa mig att bära allt. Jag har hyrt en lastbil som jag ska transportera allt i. Det är skönt att jag kommer från en liten lägenhet så jag inte har så mycket som ska flyttas.

Min nya lägenhet

Lägenheten jag ska flytta in i är helt fantastisk. Den är luftig och nyrenoverad. Tillhörande finns det en trädgård där man kan grilla under sommaren. För mig är det perfekt att bo en liten bit utanför centrum men ändå så pass centralt fortfarande.

Är du villig att hjälpa mig?

Bor du i Stockholm och kan tänka dig att agera flytthjälp till mig? Det har varit otroligt uppskattat om någon kan hjälpa mig i flytten. Självklart bjuder jag alla som hjälper mig på en ordentlig inflyttningsfest samt middag. Ta gärna med några du känner så hjälps vi åt för att få allt fixat så snabbt som möjligt.