Dags för fönsterputsning i Malmö?

GarantiPuts utför fönsterputsning i Malmö när du själv inte hinner. Vi har varit verksamma sedan ett par år tillbaka och sköter fönsterputsning åt många nöjda kunder i Malmö.

GarantiPuts kan fönsterputsning i Malmö

Med vår erfarenhet och med de rätta redskapen som krävs klarar vi av de flesta fönstertyper. Vi erbjuder fönsterputsning för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Malmö, Lund, Vellinge, Lomma, Bjärred och Helsingborg med omnejd.

Vi vill vara i framkant

För oss på GarantiPuts är det viktigt att ha nöjda kunder och jobbar ständigt med att hitta effektiva sätt för att få det bästa resultatet. Att ha rätt material så som ren tvättpäls, nya gummiblad och rent vatten är ett måste. För oss är miljön också väldigt viktig och vi använder oss endast av miljövänliga medel.

Fönsterputsning Malmö

Är du ett företag?

Då kanske du behöver våra tjänster mer regelbundet. Det är viktigt att du kan ge dina besökare och kunder ett skinande rent mottagande. Då är ett abonnemang hos oss ett bra alternativ. Är ditt företag stort kommer vi gärna ut på ett besök för att göra en bedömning.

Är du privatperson?

Vi utför din fönsterputsning i Malmö med den så kallade Rent Vatten Tekniken eller Ultrarent Vatten. Det innebär även att vi kan putsa dina fönster upp till 20 meters höjd. Perfekt för dig som bor i en tvåplans villa. Inga vingliga stegar behövs och vi kommer åt dina fönsterkarmar och fönsterbläck. Vi putsar dina fönster enligt Ultrarent Vatten-metoden.

Kontakta oss

Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer eller gå in på vår hemsida www.garantiputs.se för att läsa mer om oss och våra referenser. På vår hemsida har vi även ett formulär du kan fylla i för att få en kostnadsfri offert. Det går också bra att maila eller ringa oss för en offert gällande fönsterputsning i Malmö.