Trendiga hallmöbler

Jag har precis köpt riktigt trendiga hallmöbler på Nilssons i Lammhult. Vi håller på och inreder vår lägenhet i city vilket betyder att vi gör om på i princip all inredning. Vi har sålt och gett bort otroligt mycket saker och är nu på jakt efter nytt. Under en längre tid har jag varit på jakt efter hallmöbler och nu har jag äntligen hittat de perfekta.

Stilrena hallmöbler

Här om dagen fick jag tips om att åka ut till Lammhult för att shoppa inredning. Det är faktiskt så att jag aldrig har varit där tidigare så jag beslutade mig för att ta en söndagtur dit. Tro det eller ej, men jag är verkligen överraskad över deras utbud. Jag hittade så mycket fina saker på Nilssons, det har jag aldrig trott. Äntligen hittade jag stilrena hallmöbler som jag letat efter så länge.

Hallmöbler

Det här var mina utgångspunkter i jakten på rätt hallmöbler:

  • Bra förvaring.
  • Stilren design.
  • Lagom storlek som passar rummet och ändå rymmer förvaring.
  • En snygg inredningsdetalj.

 

All form av inredning

Butiken i Lammhult var riktigt stor och jag hittade väldigt fina inredningsdetaljer. Jag tycker att det är riktigt kul när man hittar en butik som verkligen passar mig i smaken. Egentligen är jag väldigt kräsen när det kommer till inredning. Men när jag väl hittar en butik med inredning som jag gillar brukar det bli en hel del shopping.

Jakten på hallmöbler

Jag har faktiskt letat efter de rätta hallmöblerna under en lång tid, det är oerhört svårt att hitta de som passar perfekt. Vår hall är relativt stor men ändå svår att inreda. Vi har velat fram och tillbaka om hur vi ska göra med själva skostället och hatthyllan. Äntligen hittade vi en komplett hallmöbel som innehåller båda delarna och den är precis perfekt i storleken.