Bor du i Göteborg och söker juridik som är enkel att förstå?

ProLegal i Göteborg erbjuder juridik för alla ärenden. Juridik kan vara svår att förstå och ibland så hamnar man i situationer omkring Göteborg där man kan behöva hjälp med olika ärenden.

Vilka är ProLegal?

Med många års erfarenhet har ProLegal hunnit hjälpa hundratals människor i olika case. ProLegal har erfarenhet från många olika branscher och tillhandahåller rådgivning inom ett flertal rättsområden, exempelvis avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt och bank- och försäkringsjuridik.

Så här går det till

Kontakta ProLegal via mail, telefon eller besök kontoret i Göteborg, så får du professionella förslag och den hjälp med den juridik som just du behöver.

ProLegal värdesätter att kunden enkelt ska veta vad de köper och vad det kostar utan att det ska tillkomma onödiga kostnader.

Välj mellan olika alternativ som: Abonnemang, fast pris per uppdrag eller timdebitering.

Juridik Göteborg
Juridik Göteborg

Olika behov av juridik i Göteborg

Varje företag har olika förutsättningar och behov av affärsjuridiska tjänster.

Det lilla företaget kanske bara har behov av några timmars juridisk rådgivning varje månad. Prissätts lämpligast som abonnemang eller per timma.

Det stora företaget kanske har behov av en juridisk funktion för hela eller delar av företaget. Prissättning är lämpligast som abonnemang eller per timma.

Ibland uppstår bara ett visst ärende eller projekt som ni önskar hjälp med och då kan det krävas en avgränsad insats. Prissätts per timma eller fast pris.

Varför anlita ProLegal?

Ofta har man inte tid och resurser att anställa en jurist från Göteborg eller att själv sätta sig in all juridik. Det kan vara en enorm fördel att få in erfarna jurister som kan hjälpa med allt från bolagsformalia till anställningsavtal och kundkontrakt.

ProLegal sätter sig snabbt in i den juridik som bolaget i Göteborg eller övriga delar av landet behöver och dess frågeställningarna och därav avlasta så att kunden istället kan ägna sig åt sin verksamhet. Ibland finns inte behovet av en heltidsjurist men behovet av kontinuerlig juridik kan uppkomma.