Söker du plattläggning till stugan i Karlshamn?

Här kommer mina tips på plattläggning i Karlshamn. Jag bor i Tingsryd men jobbar i Ronneby, nyligen köpte jag ett sommarhus i Karlshamn. Mitt första projekt blev att rusta upp altanen som inte var i speciellt gott skick när jag köpte huset. Det finns mycket att ta ställning till och flera valmöjligheter när du ska välja plattläggning Här kommer mina tips till dig som står inför samma val som jag precis har gjort.

Plattläggning

I somras beslutade jag mig för att köpa ett hus i Karlshamn och då huset har en stor altan beslutade jag mig tidigt för att kontakta Rolf Johanssons Schakt och Transport som genomför plattläggning i Karlshamn, Tingsryd och Ronneby. Med hjälp av företagets skickliga personal kom vi tillslut överens om vad jag skulle använda mig av.

Så här går det till

Möte och förslag

Jag kontaktade Rolf Johanssons Schakt och Transport som besökte mitt sommarhus i Karlshamn. Då jag spenderar större delen av min tid i Ronneby, Tingsryd och Karlshamn passade det mig utmärkt att de arbetar i de områdena. Vi fick ett skräddarsytt förslag presenterat som vi kände oss väldigt nöjda med.

Plattläggning – sommarhuset i Karlshamn

Redan ett par veckor efter vårt möte påbörjades plattläggning i vårt nya sommarhus i Karlshamn. Företagets personal var otroligt trevlig och kunnig, genom vårt samtal förstod jag att de befinner sig till större delen i Tingsryd och Ronneby.

Min rekommendation

Hela hanteringen från början till start har varit otroligt smidig. Företaget är väldigt kunniga och jag har känt mig väldigt trygg som kund. De vet precis vilket upplägg som passar din altan bäst. Jag och min familj är otroligt nöjda med resultatet i sommarhuset i Karlshamn. Jag är helt övertygad om att vi kommer anlita dem till andra arbeten i Tingsryd där jag bor samt i Ronneby där jag arbetar.

Här finner du kontaktuppgifter till Rolf Johanssons Schakt och Transport som hjälper dig med din plattläggning i Ronneby, Karlshamn och Tingsryd.