Restaurang i Karlskrona bjöd på god mat

Jag älskar verkligen mitt jobb och alla mina underbara kollegor. Det som är så bra med mitt företag är att de gör allt för att ta hand om sina anställda. Vi blir ofta bjudna på event och får hitta på massa roliga saker.  I helgen har vi varit på vinprovning, spelat paintball och ätit på en grym restaurang i Karlskrona. Jag och min kollega Elin har blivit väldigt tighta och gör typ allt tillsammans. Därför var det inget undantag att vi skulle vara i samma lag på paintballen. Varken jag eller Elin hade spelat innan så vi var båda nervösa över att det skulle göra ont, och det gjorde det! Jag har blåmärken över hela kroppen men det var det utan tvekan värt, paintball är riktigt kul! Självklart så vann vårt lag med vilket gjorde det hela ännu bättre. Jag är verkligen en vinnarskalle och att förlora är nog på min topp tre lista över saker jag hatar. Efter paintballen drog vi vidare för att gå på vinprovning, helt underbart. Jag har alltid gillat viner men aldrig haft någon större koll på vad det varit för vin jag druckit. Nu fick vi verkligen en ordentlig genomgång om vilka druvor det finns och olika syrligheter mm. Riktigt spännande och nu känns det som att jag har bättre koll på vad jag skall köpa i framtiden. Som avslut på kvällen blev vi bjudna på restaurang, en restaurang i karlskrona som hette Cozykitchen. Jättemysigt ställe med ljuvlig mat. Vi fick välja precis vad vi ville på menyn och stämningen var verkligen på topp. Jag och Elin tog en högrevsburgare med lagrad cheddarost, så gott! Vill ni gå på en bra restaurang i Karlskrona kan jag starkt rekommendera detta. Efter restaurangen tog jag farväl av alla inna jag tog bussen hem för att sova.

Restaurang i Karlskrona