Skylttillverkare sökes till vårt företag!

Vi söker nu en skylttillverkare till vårt företag som växer. Är du en driven person som trivs med att utveckla och driva produkter framåt? Då är du kanske personen vi söker. Vårt företag utvecklas för varje dag och vi är nu i behov av ytterligare en skylttillverkare. Till vårt team vill vi ha en glad och positiv person som gillar att arbeta. Vi uppskattar om du vill skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi läser ansökningarna omgående. När vi hittar rätt kandidat kommer vi göra en snabb rekrytering.

Om vårt företag

Vårt företag har växt under de senaste åren och nu står vi inför en rad med nya förändringar. Jag anser själv att vi är i en expansiv fas där vi har mycket spännande på gång. Vad vi är på jakt efter i första hand är en skylttillverkare. Att arbeta med att ta fram skyltar är ett varierat och spännande arbete.

Skylttillverkare

Skylttillverkare med driv sökes

Vi söker nu dig som har en stor passion för skyltar och ett varierat arbete. Genom att arbeta hos oss lär du dig mycket och utvecklas i snabb takt. I arbetet träffar du mycket nya människor och allt arbete utförs av stor noggrannhet. Vi har alltid haft väldigt nöjda kunder vilket kan bero på att vi alltid anstränger oss till vårt yttersta. Hos oss ska du göra allt för att få nöjda kunder!

Välkommen med din ansökan

Är du intresserad av att bli en skylttillverkare? Då har du hittat helt rätt. Vi expanderar i företaget och har mycket spännande på gång. Är du intresserad av att höra mer om vad vi gör så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi är din skylttillverkare som alltid utför allt arbete av en hög kvalité. Välkommen att kontakta oss – vi svarar gärna på dina frågor.