Söker tips på taktvätt i Stockholm!

Har du tips på ett företag som utför taktvätt i Stockholm? Jag har precis köpt en villa med ett tak som behöver en ordentlig rengöring. Som nyinflyttad är det svårt att veta vilket företag som är bäst att anlita. Därför skriver jag den här annonsen för att få så bra tips som möjligt. Hjälp mig att hitta ett företag som uppfyller mina kriterier!

Taktvätt Stockholm
Extremt mossigt tak

Vi har köpt ett hus i centrala Stockholm där vi har beslutat oss att göra en ordentlig taktvätt. Vår förhoppning är att detta ska förlänga takets livslängd så vi inte behöver byta taket det första vi gör. I tidigare städer vi har bott har vi anlitat företag som har gjort riktigt bra tvättar av taken så nu hoppas vi på att kunna hitta ett utmärkt företag även här.

Rekommendationer på taktvättar i Stockholm

Jag har hört talas om Takmaser som tydligen ska vara en ledande aktör i Stockholm när det kommer till taktvättar. Har någon av er som läser detta hört talas om dem tidigare? Jag vill hitta ett seriöst och noggrant företag som utför ett riktigt bra arbete.

Jag söker följande:

  • Ett företag med lång erfarenhet.
  • Noggrann och trevliga anställda som utför arbetet.
  • Företag som använder ett miljövänligt rengöringsmedel.
  • Ett företag med lång erfarenhet.
  • Skicklig personal som utför arbetet.

Har du tips på företag som utför taktvätt i Stockholm?

Har du något tips på företag som kan passa mina önskemål. Det hade verkligen varit klockrent om du eller någon i din omgivning har använt dig av ett företag som du kan rekommendera till mig. Som jag nämnde tidigare är det extremt svårt att välja bland alla företag när man inte vet hur de arbetar eller vilken noggrannhet de genomför sitt arbete med. Tveka inte på att kontakta mig med tips på taktvättar i Stockholm!