Vi bygger uterum!

Äntligen har min dröm gått i uppfyllelse och vi bygger vårt allra första uterum genom Zabra. Vi fick tips om företaget Zabr som är experter på just tillbyggnader och de gör verkligen ett helt fantastiskt arbete. Vi har nyligen köpt ett hus och valt att bygga ett inglasat uterum. Det blir verkligen som ett extra rum där man kan träffas och umgås.

En dröm har gått i uppfyllelse

Jag har alltid drömt om ett luftigt och fin uteplats i anknytning till mitt hus. Nu har min dröm äntligen gått i uppfyllelse. Vi har köpt ett helt fantastiskt hus där vi trivs så bra. Och att dessutom få det uterummet som vi alltid har drömt om, det känns helt underbart.

Uterum

Ett luftigt uterum

Vi valde att bygga ett luftigt rum med stora fönsterpartier. Jag trivs väldigt bra när man får in solljuset genom de stora fönsterpartierna. Planen är att fästa upp solavskärmning inför sommaren.

Våra val

VI valde att kakla golvet och att behålla den luftiga känslan med den öppna planlösningen. Våra fönster är specialbeställda och passar helt perfekt. Vi använde oss av ett företag som heter Zabra, de är helt fantastiska på uterum, pooltäckningar och uteserveringar. Många av våra vänner har faktiskt anlitat dem och varit väldigt nöjda.

Vi prioriterade följande vid byggnationen:

  • Luftig och ljus miljö.
  • Kaklat golv med värmeslingor.
  • Att skapa en stor yta för att umgås på.

Ett uterum av klass

Jag och mini man är verkligen så himla nöjda med tillbyggnaden. Det har blivit som ett extra rum till huset där vi kan äta och umgås tillsammans med våra barn. Har du ett hus med en stor tomt? Jag kan verkligen rekommendera att bygga ett uterum även fast det är ett stort arbete. Anlita ett företag som är kunniga på det de gör och satsa på att göra något riktigt bra av den extra byggnaden.